Volledig scherm
Michael Dikken (archieffoto) © Reinier van Willigen

Bizar: trainer Dikken vertrekt al in de rust bij wedstrijd van Haaksbergen

HAAKSBERGEN - Trainer Michael Dikken van Haaksbergen verliet dinsdagavond al tijdens de rust de wedstrijd van zijn ploeg tegen Neede. Haaksbergen keek op dat moment tegen een 2-0 achterstand aan. 

Een reden voor zijn voortijdige vertrek wilde hij echter niet geven. „Ik laat me er verder niet over uit. Ik weet ook niet wat er nu verder gebeurt. Misschien komt er later meer naar buiten”, sprak een geheimzinnige Dikken. Ook op de vraag of hij aanstaande zaterdag op de bank zit tegen Hoeve Vooruit bleef Dikken vaag. „Dat weet ik nu nog niet.”

Nog nooit zoiets gezien

Trainer Stijn Kistemaker van de bezoekers zei nog nooit zoiets gezien te hebben. „Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Na een drinkpauze ging bij Haaksbergen de spits op het middenveld lopen, de middenvelder liep linksback en de linksback stond ineens in de spits”, sprak een verbijsterde Kistemaker. 

‘Was zelf ook weggegaan’

„Die spelers wilden ook niet meer op hun originele positie spelen. Dikken werd helemaal gek langs de kant. In de veertigste minuut raakte één van de spelers van Haaksbergen geblesseerd. Daarop riep Dikken dat ze ook zelf maar moesten wisselen, maar er gebeurde vervolgens niets. Daardoor speelden ze met tien man verder tot de rust. Tijdens de pauze zag ik hem ineens het sportpark verlaten. Als ik zelf zo te kakken zou worden gezet, was ik ook weggegaan.”

Haaksbergen - Neede 0-3 (0-2).
Scoreverloop: Hesselink 0-1 en 0-2, Breukers 0-3.

Amateurvoetbal