Spelen de teams van Achilles (rechts) en Avanti, zoals hier bij het Marinus Goedhart Toernooi, volgend seizoen ook nog tegen elkaar?
Volledig scherm
PREMIUM
Spelen de teams van Achilles (rechts) en Avanti, zoals hier bij het Marinus Goedhart Toernooi, volgend seizoen ook nog tegen elkaar? © Reinier van Willigen

Boze clubs staan nog altijd lijnrecht tegenover Achilles E. en voetbalschool: ‘Verhoudingen verharden’

ENSCHEDE - De amateurclubs die lijnrecht tegenover Achilles Enschede en de voetbalschool PFA staan, voeren de druk verder op. Zo hebben de verenigingen vragen neergelegd bij de directeur amateurvoetbal van de KNVB, Jan Dirk van der Zee, en wordt een ‘tuchtrechtelijk traject overwogen’, zo staat in een nieuw statement geschreven.

  1. Jubilerende HSC’21 kiest elftal van de eeuw: ‘Je kunt wel drie van die elftallen maken’
    PREMIUM

    Jubileren­de HSC’21 kiest elftal van de eeuw: ‘Je kunt wel drie van die elftallen maken’

    HAAKSBERGEN – Vraag John Gielink wie voor hem speler van de eeuw van HSC’21 is en dan noemt hij de naam van Arnold Marshall. „De keuze heeft denk ik alles te maken met de periode waarin je zelf bij de club betrokken was. Zo’n verkiezing maakt de tongen los. Mooi is dat het ook gaat om de vergeten spelers uit de historie van onze club”, zegt de man die zelf behoort tot de genomineerden.

Amateurvoetbal