Volledig scherm
PREMIUM
Desney Bruinink werd onlangs toegevoegd aan de selectie van HSC'21. © Reinier van Willigen

Desney Bruinink (21) speelt hetzelfde spel in een ander leven

LOSSER/HAAKSBERGEN - Een doorbraak bij de profs bleef uit voor Desney Bruinink (21). Vanaf dit seizoen speelt de middenvelder uit Losser bij HSC'21.

Je kunt blijven zoeken onderaan deze pagina op de teamfoto van HSC'21, Desney Bruinink staat er niet op. Toen fotografen eind juni naar Haaksbergen kwamen om de selectie op de plaat te zetten voor voetbalgidsen en kranten, was de middenvelder uit Losser nog niet vastgelegd. Na vele jaren Go Ahead Eagles, de laatste seizoenen in het beloftenteam, hoopte Bruinink op een vervolg bij een andere profclub. 

  1. Van HSC’21 naar SVZW is een populaire route: ‘Geld speelde een belangrijke rol’
    PREMIUM

    Van HSC’21 naar SVZW is een populaire route: ‘Geld speelde een belangrij­ke rol’

    HAAKSBERGEN/WIERDEN - Niet alleen trainers in het amateurvoetbal wisselen regelmatig van club, ook spelers. Onlangs maakte Freek Grondman bekend na dit seizoen van HSC’21 naar SVZW te vertrekken. Hij wordt de twaalfde voetballer die deze eeuw van Haaksbergen naar Wierden gaat. En dat terwijl SVZW nooit op een hoger niveau voetbalde dan HSC. Bovendien kondigde SVZW nog niet zo heel lang geleden een nieuw beleid aan, waarbij de focus minder op spelers van buitenaf kwam te te liggen. Vier betrokken aan het woord.

Amateurvoetbal