Volledig scherm

En de regionale clubheld van 2016 is… John van der Worp!

GOOR – Zo’n 700 genomineerden, een winnaar. GFC-vrijwilliger John van der Worp kreeg bij de actie Clubhelden van de amateursport verreweg de meeste van de bijna 17.000 stemmen en ook het hoogste gemiddelde cijfer. Hij kroont zich daarmee tot winnaar van de regio. Hij blijft daarmee in de race voor de landelijke hoofdprijs: 10.000 euro voor de club.

Van der Worp is een manusje van alles bij voetbalclub GFC uit Goor. Hij is bijna dagelijks op het sportpark te vinden en werd door de vereniging zelf al meerdere keren verkozen tot clubman van het jaar. Zaterdag was hij eveneens op het sportpark en werd hij door deze krant verrast met z’n eerste plek in de campagne Clubhelden van de amateursport.

Landelijk winnaar?
Op woensdagavond 30 november is de landelijke Awards Uitreiking. Daar kan iedere regionale winnaar*, waaronder dus GFC/Van der Worp, de vakjury overtuigen waarom hij/zij de titel 'Clubheld van de Amateursport 2016' verdient. De landelijk winnaar ontvangt een cheque van 10.000 euro, te besteden door de club. De overige winnaars ontvangen een cheque twv €400,00 te besteden bij BOL.com.

*De 15 regiowinnaars worden gekozen uit de 15 verspreidingsgebieden van ADR Nieuwsmedia: het ED, Brabants Dagblad, BN De Stem, PZC, De Gelderlander, de Stentor, Tubantia en de acht AD-titels.

Volledig scherm
John van der Worp. Hij is de trotse winnaar van de regio en maakt kans op de landelijke hoofdprijs van 10.000 euro voor de club. © Christian van der Meij

Amateurvoetbal