Volledig scherm
DETO - Excelsior'31 © Twitter @excelsior31

Excelsior'31 verslaat DETO in oefenduel

VRIEZENVEEN - Hoofdklasser DETO Twenterand en derdedivisionist Excelsior'31 hebben dinsdagavond tegen elkaar geoefend. Excelsior'31 bleek met 3-0 te sterk.

DETO en Excelsior'31 leken met 0-0 te gaan rusten, maar een paar seconde voor het rustsignaal zette Yilber Haverslag Excelsior'31 op voorsprong. Vlak na rust verdubbelde invaller Hakim Ezafzafi de score voor de Rijssenaren. Jamarro Diks, afgelopen zaterdag ook al trefzeker, maakte even later ook de derde treffer voor Excelsior.

Excelsior'31, dat zich afgelopen zaterdag ten koste van DEM plaatste voor de volgende voorronde van de KNVB Beker, begint aanstaande zaterdag het seizoen. De Rijssenaren treffen op sportpark De Koerbelt ODIN'59 uit Heemskerk. Voor Excelsior'31 betekent dit duel de rentree in de derde divisie. 

Voor DETO begint de competitie een week later. Volgende week zaterdag begint de ploeg van Otto Krabbe met een thuisduel tegen het Amsterdamse AVV Swift.

DETO - Excelsior'31 0-3 (0-1).
45. Haverslag 0-1, 51. Ezafzafi 0-2, 61. Diks 0-3.

Beginopstellingen
DETO:
Van Zaltbommel. Nijhuis, W. Kram, Bongers, Wesselink, Shayesteh, Ter Avest, Soumaoro, Jansen, Nahrwold, Aman.

Excelsior'31: Oude Lansink, Beverdam, Van Beek, Zwiers, Smoes, Maat, Boeloerditi, Penterman, Davina, F. Gerritsen Mulkes, Haverslag.

Amateurvoetbal