Volledig scherm
Foto ter illustratie. © orangepictures/Kristian Giesen

GFC treedt op tegen speler: 4 wedstrijden geschorst

GOOR - Vierdeklasser GFC heeft besloten om zelf actie te ondernemen naar aanleiding van de gestaakte wedstrijd tegen Bon Boys. Dinsdag staakte scheidsrechter Dennis Reuvers het Tukker Cup-duel in de rust, nadat hij werd bedreigd door een speler van de thuisploeg. GFC heeft de bewuste speler voor vier competitieduels geschorst.

Dat laat de organisatie van de Tukker Cup vrijdagavond weten. Het bestuur van het toernooi heeft deze week contact gehad met alle betrokken partijen. Daaruit is besloten om de tussenstand van 4-0 om te zetten in een eindstand, omdat het uitspelen van het duel geen meerwaarde zou hebben. Dat houdt in dat Bon Boys is geplaatst voor de volgende ronde.

Welkom

GFC is daarmee uitgeschakeld. De organisatie van de Tukker Cup bedankt het bestuur van GFC, voor de manier waarop de club deze week heeft meegeholpen aan het oplossen van het nare incident. GFC heeft besloten om de bewuste speler voor 4 wedstrijden te schorsen. Komend seizoen is GFC gewoon weer welkom in de Tukker Cup. Sterker nog, de Goorse club heeft zich alweer aangemeld voor de komende editie. 

Amateurvoetbal