Volledig scherm
PREMIUM
Sander Hoopman kent een goede start met Grol van de competitie. © Marcel ter Bals

Grol gaat in ‘Twente klasse’ op jacht naar de titel

GROENLO - De maximale score in de beker en zes punten uit de eerste twee competitieduels. Grol is lekker begonnen aan het seizoen.

Geen tripjes dit seizoen naar Arnhem of een retourtje naar Doetinchem voor Grol. Nee, voor uitduels draait de selectie om de twee weken de nieuwe N18 richting Twente op. En daar maalt trainer Sander Hoopman (49) niet om. "Wat betreft reisafstanden maakt het voor ons niet zoveel uit, maar we zijn toe aan die verfrissing. We hebben jaren in de Achterhoekse derde klasse gespeeld. Dat we nu op nieuwe sportcomplexen komen is alleen maar leuk", zegt de trainer.

  1. Van HSC’21 naar SVZW is een populaire route: ‘Geld speelde een belangrijke rol’
    PREMIUM

    Van HSC’21 naar SVZW is een populaire route: ‘Geld speelde een belangrij­ke rol’

    HAAKSBERGEN/WIERDEN - Niet alleen trainers in het amateurvoetbal wisselen regelmatig van club, ook spelers. Onlangs maakte Freek Grondman bekend na dit seizoen van HSC’21 naar SVZW te vertrekken. Hij wordt de twaalfde voetballer die deze eeuw van Haaksbergen naar Wierden gaat. En dat terwijl SVZW nooit op een hoger niveau voetbalde dan HSC. Bovendien kondigde SVZW nog niet zo heel lang geleden een nieuw beleid aan, waarbij de focus minder op spelers van buitenaf kwam te te liggen. Vier betrokken aan het woord.

Amateurvoetbal