Kelvin Veensma aan de bal namens HSC’21 in het oefenduel tegen FC Twente. Als de ploeg zich plaatst voor het hoofdtoernooi van de KNVB Beker wacht er misschien weer een wedstrijd tegen een profclub.
Volledig scherm
PREMIUM
Kelvin Veensma aan de bal namens HSC’21 in het oefenduel tegen FC Twente. Als de ploeg zich plaatst voor het hoofdtoernooi van de KNVB Beker wacht er misschien weer een wedstrijd tegen een profclub. © Orange Pictures

Het lange wachten is eindelijk voorbij: meteen een bijzonder duel in het amateurvoetbal tussen HSC’21 en Excelsior’31

Derdedivisionisten HSC’21 en Excelsior’31 spelen komend weekeinde eindelijk weer een wedstrijd om het echie. Extra bijzonder is dat de Twentse teams elkaar treffen, in de voorronde van de KNVB Beker. 

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    1

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Amateurvoetbal