Volledig scherm
HSC'21. © Orangepictures.nl

HSC'21 legt aanvaller Arsic (20) vast

HAAKSBERGEN - HSC'21 heeft drie dagen voor het begin van de competitie nog een nieuwe speler vastgelegd. Aanvaller Filip Arsic (20) liep afgelopen week stage en gaat de selectie van HSC‘21 dit seizoen completeren.

Arsic is een geboren Serviër en vertrok op jonge leeftijd naar Nederland. Daar begon hij met voetballen bij Columbia in Apeldoorn. Vervolgens speelde hij in de jeugd bij Vitesse/AGOVV en FC Twente. In 2017 vertrok hij naar Go Ahead Eagles. Hij speelde jeugdinterlands voor Nederland en Servië.

Vanwege een knieblessure was Arsic het afgelopen seizoen clubloos. Inmiddels is hij weer fit.

  1. Van HSC’21 naar SVZW is een populaire route: ‘Geld speelde een belangrijke rol’
    PREMIUM

    Van HSC’21 naar SVZW is een populaire route: ‘Geld speelde een belangrij­ke rol’

    HAAKSBERGEN/WIERDEN - Niet alleen trainers in het amateurvoetbal wisselen regelmatig van club, ook spelers. Onlangs maakte Freek Grondman bekend na dit seizoen van HSC’21 naar SVZW te vertrekken. Hij wordt de twaalfde voetballer die deze eeuw van Haaksbergen naar Wierden gaat. En dat terwijl SVZW nooit op een hoger niveau voetbalde dan HSC. Bovendien kondigde SVZW nog niet zo heel lang geleden een nieuw beleid aan, waarbij de focus minder op spelers van buitenaf kwam te te liggen. Vier betrokken aan het woord.

Amateurvoetbal