Volledig scherm
. © Kristian Giesen

HSC’21 nipt onderuit bij TEC

TIEL – HSC’21 heeft zondagmiddag een nipte nederlaag geleden op bezoek bij TEC. De Haaksbergenaren kwamen op achterstand, maakten laat gelijk, maar verloren toch met 2-1.

HSC’21 had het vanaf de aftrap moeilijk tegen het sterke TEC. De titelkandidaat stapelde kans op kans. Na een kleine twintig minuten spelen resulteerde dat in een voorsprong. Ewout Gauw scoorde voor de ploeg uit Tiel. Daar bleef het bij voor rust.

Na rust beet HSC’21 wat meer van zich af. De ploeg kwam iets meer in het spel voor, zonder levensgrote kansen te creëren. Met een dubbele wissel probeerde trainer Daniël Nijhof daar verandering in aan te brengen. Dat slaagde binnen een minuut. Wessel Witbreuk maakte een kwartier voor tijd de 1-1. Vorige week maakte hij voor HSC’21 als invaller ook al de winnende in het gewonnen duel met Quick. Aan de treffer van Witbreuk ging goed voorbereidend werk van Diego van der Weide vooraf.

Helaas voor Witbreuk en HSC’21 konden de Haaksbergenaren niet lang genieten van de gelijkmaker. Serhat Koc, ex-prof van ondermeer FC Eindhoven en FC Groningen, maakte een paar minuten later de 2-1 voor TEC. In het vervolg kregen beide ploegen kansen om te scoren

TEC – HSC’21 (1-0)

18. Gouw 1-0, 76. Witbreuk 1-1, 80. Koc 2-1

HSC’21: Brammer, Veensma (74. Boelema), Grondman, Derksen (84. Postma), Engberink, Babuloglu, Screever, B. ter Hogt, Van der Weide, T. ter Hogt, Ottink (74. Witbreuk).

Amateurvoetbal