Volledig scherm
. © Wim Busschers

HSC'21 stunt tegen titelkandidaat TEC Tiel

HAAKSBERGEN - HSC’21 heeft gestunt tegen titelkandidaat TEC. Na een 0-0 ruststand en 0-1 achterstand bogen de Haaksbergenaren de score om naar een fraaie 4-1 zege.

Voor rust moest HSC’21 zich vooral beperken tot verdedigen. De tegenstander uit Tiel, titelkandidaat in de derde divisie, drong de Haaksbergenaren ver terug. TEC kreeg kansen en raakte een keer de lat. Toch stond het halverwege nog 0-0.

Compleet andere tweede helft

Na rust zocht HSC wat nadrukkelijker de aanval. Toch waren het de bezoekers die op voorsprong kwamen. Na een corner kopte clubtopscorer Serhat Koç raak. Meteen daarna maakte HSC gelijk. Eveneens na een corner was het Freek Grondman die voor de 1-1 zorgde. Die gelijkmaker leek de bezoekers te verlammen, want plotseling had HSC volledig de overhand. Bas ter Hogt zorgde voor de Haaksbergse voorsprong, waarna Wessel Witbreuk het duel in het slot gooide. In blessuretijd maakte Stef Ottink het Haaksbergse feest compleet met de 4-1.

HSC’21 - TEC 4-1 (0-0)
Score: 53. Koç 0-1, 54. Grondman 1-1, 65. Bas ter Hogt 2-1, 71. Witbreuk 3-1, 90. Ottink 4-1.
HSC’21: Brammer, Boelema, Grondman, Caglar Uguz, Veensma, Cenk Uguz, Burak, Ter Hogt, Van der Weide (67. Postma), Witbreuk, Ottink.

Volledig scherm
. © Wim Busschers

Amateurvoetbal