Volledig scherm
© Lars Smook

HSC'21 thuis langs EVV

HAAKSBERGEN - HSC’21 heeft de thuiswedstrijd tegen EVV gewonnen. Een vroege treffer van Cenk Uguz en een benutte strafschop van Diego van der Weide bleken voldoende voor de zege. EVV scoorde nog wel tegen, door Rick Polman, die na een strafschop in tweede instantie raak schoot.

HSC’21 begon stormachtig aan de wedstrijd. In de openingsminuten raakte Diego van der Weide met een schot de lat, kort daarna was het Cenk Uguz die de score opende. Tijdens het vervolg kregen beide ploegen mogelijkheden. Kelvin Veensma en Hidde van Dijk waren dichtbij de 2-0, maar EVV liet ook enkele mogelijkheden op de gelijkmaker onbenut.

Na rust werd de wedstrijd geruie tijd onderbroken, vanwege een blessure bij een van de spelers van EVV. Vervolgens waren het de bezoekers, die het initiatief namen. Nadat HSC een paar keer was ontsnapt aan de gelijkmaker, kreeg EVV een strafschop. In tweede instantie schoot Rick Polman EVV weer naar een gelijke stand. Na de 1-1 kreeg HSC weer de overhand en kansen via Stef Ottink en invaller Bas Postma. Vervolgens kregen ook de Haaksbergenaren een strafschop. Vanaf de stip bracht Diego van der Weide zijn ploeg opmieuw op voorsprong. Na een spannende slotfase bleek de treffer van Van der Weide het winnende doelpunt.

HSC’21 - EVV 2-1 (1-0)
Score: 6. Cenk Uguz 1-0, 62. Polman 1-1, 74. Van der Weide 2-1 (pen.)
HSC’21: Lankheet, Veensma, Wensing, Caglar Uguz, Ottink, Van Dijk (69. Babuloglu-Uguz), Cenk Uguz, Schrijver, Bruinink, Van der Weide, Schepers (69. Postma).

Amateurvoetbal