Volledig scherm
HSC'21 seizoen 2019/2029 © Wim Busschers

HSC'21 uitgeschakeld in KNVB Beker

HAAKSBERGEN – HSC’21 is zaterdagavond uitgeschakeld in de KNVB Beker. SteDoCO, net als HSC’21 een derdedivisionist, bleek met 4-2 te sterk in Haaksbergen.

De Haaksbergenaren begonnen dramatisch aan het duel. Na drie minuten zette Benjamin van Wanrooij de gasten al op voorsprong. Niet veel later maakte Vincent Verheul de tweede treffer namens SteDoCo. Stef Ottink deed nog wat terug, maar Kyle Doesburg bracht de marge nog voor de rust op twee, in het voordeel van de gasten uit Hoornaar.

Ondanks de teleurstellende eerste helft, weigerde HSC’21 na rust om bij de pakken neer te gaan zitten. Via Mika Schrijver kwam HSC’21 snel op 3-2. HSC’21 ging op zoek naar meer, maar Verheul maakte een kwartier voor tijd aan alle onzekerheid een einde voor SteDoCo: 2-4.

HSC’21 – SteDoCo 2-4 (1-3).
3. Van Wanrooij 0-1, 12. Verheul 0-2, 27 Ottink 1-2, 39. Doesburg 1-3, 56. Schrijver 2-3, 73. Verheul 2-4.

HSC’21: Lankheet, Veensma, Wensing (80. Schepers), Schrijver, Caglar Uguz, Bruinink (46. Babuloglu), Van Dijk, Cenk Uguz, Van der Weide, Postma, Ottink.

  1. Van HSC’21 naar SVZW is een populaire route: ‘Geld speelde een belangrijke rol’
    PREMIUM

    Van HSC’21 naar SVZW is een populaire route: ‘Geld speelde een belangrij­ke rol’

    HAAKSBERGEN/WIERDEN - Niet alleen trainers in het amateurvoetbal wisselen regelmatig van club, ook spelers. Onlangs maakte Freek Grondman bekend na dit seizoen van HSC’21 naar SVZW te vertrekken. Hij wordt de twaalfde voetballer die deze eeuw van Haaksbergen naar Wierden gaat. En dat terwijl SVZW nooit op een hoger niveau voetbalde dan HSC. Bovendien kondigde SVZW nog niet zo heel lang geleden een nieuw beleid aan, waarbij de focus minder op spelers van buitenaf kwam te te liggen. Vier betrokken aan het woord.

Amateurvoetbal