Volledig scherm
HSC'21 viert de zege op Jong ADO Den Haag. © Dolf Ruesink

HSC'21 verslaat de beloften van ADO Den Haag en doet goede zaken

HAAKSBERGEN – HSC’21 heeft zondagmiddag een knappe overwinning geboekt. Op het eigen sportpark Groot Scholtenhagen won de ploeg van trainer Daniel Nijhof met 2-1 van Jong ADO Den Haag.

HSC’21 speelde een verdienstelijke eerste helft. De beste kansen waren voor de Haaksbergenaren. Vooral Stef Ottink kreeg meerdere kansen op de 1-0, maar de bal wilde er niet in voor HSC’21. Vlak voor rust maakte Jong ADO Den Haag wel de openingstreffer. Yahya Boussakou was de doelpuntenmaker. Via Diego van der Weide en opnieuw Ottink kreeg HSC’21 daarna zelfs nog kansen op de 1-1.

Na rust ging HSC’21 door met waar het voor rust gebleven was. Goed voetballen en kansen creëren. Dat leverde al snel succes op. Diego van der Weide scoorde uit een rebound van zijn eigen gemiste strafschop. Gelijk daarna maakte Cenk Uguz zelfs de 2-1. HSC’21 kreeg kansen om de score uit te breiden, maar die wilden er niet in. Gelukkig voor de Haaksbergenaren, werd de zege echter alsnog over de streep getrokken.

HSC’21 – Jong ADO Den Haag 2-1 (0-1).
39. Boussakou 0-1, 52. Van der Weide 1-1, 54. Cenk Uguz 2-1,

HSC’21: Lankheet, Caglar Uguz, Wensing, Schrijver, Mentink (88. Moldur), Bruinink, Cenk Uguz, Schepers, Van der Weide, Ottink (90. Viola), Van Dijk.

Amateurvoetbal