Volledig scherm
Diego van der Weide(HSC'21) met een passeerbeweging. © Kristian Giesen

HSC’21 begint het seizoen met een ruime nederlaag in Veghel

VEGHEL – HSC’21 is het seizoen niet sterk begonnen. Na de teleurstellende bekeruitschakeling bij Staphorst eerder deze week, ging de eerste competitiewedstrijd voor de derdedivisionist bij Blauw Geel’38 ook verloren. De thuisploeg was met 3-0 te sterk.

Het duurde nog geen twee minuten voordat de Haaksbergenaren op achterstand kwamen. Op aangeven van Hidde van Dijk scoorde Danny Verbakel namens de Brabanders. HSC’21 kreeg enkele kleine kansjes, maar het was vooral Blauw Geel dat voor gevaar zorgde in de eerste helft.

Na rust ging HSC’21 op zoek naar de gelijkmaker. Met enkele aanvallende wissels probeerde Daniel Nijhof zijn ploeg sterker te maken, maar het was Blauw Geel dat de score een kwartier voor tijd verdubbelde. Mustafa Güler krulde een corner via de hand van HSC-doelman Jeffrey Brammer binnen. Rick Polman maakt vlak voor het eindsignaal zelfs nog de derde voor Blauw Geel.

Blauw Geel’38 – HSC’21 3-0 (1-0).
2. Verbakel 1-0, 75. Güler 2-0, 89. Polman 3-0.

HSC’21: Brammer, Veensma, Grondman, Derksen (73. Postma), Engberink, T. Veldhuis (60. Ottink), Screever (36. B. Uguz), B. ter Hogt, Van der Weide, T. ter Hogt, M. Veldhuis.

Amateurvoetbal