Volledig scherm
Jurgen Weijman van Longa'30 (links), hier in actie tegen Halsteren, ging met de Lichtenvoordenaren onderuit tegen UDI'19.

Longa'30 is kansloos tegen UDI'19 en gaat zonder punten de kermis op

LICHTENVOORDE - Longa'30 wacht nog op het eerste punt in de hoofdklasse B. De Lichtenvoordenaren gingen zaterdag thuis onderuit tegen UDI'19: 0-2.

Op de zege van de gasten uit Uden was niets af te dingen. ,,We hebben verdiend verloren en hebben slecht gespeeld", aldus Longa'30-trainer Erik Zandstra.

Het gemis van de middenvelders Mattheijs Kuypers (geschorst) en Tim Bader (geblesseerd) deed zich voelen bij Longa'30. De ploeg miste creativiteit . UDI’19 kwam via Roald van Hout al vrij snel op 0-1 en de Brabanders lieten Longa'30 na het spel maken. Dat leverde amper gevaar op. Een kwartier voor tijd verdubbelde Sam Wassenberg de score en was de wedstrijd gespeeld.

Zonder punten gaat Longa'30 de Lichtenvoordse kermis op,  want de eerste competitiewedstrijd tegen Halsteren (4-2) ging ook verloren. Komende zaterdag (14 september) speelt Longa'30 de derby in Zieuwent tegen RKZVC.

Amateurvoetbal