Mahmudov weer goudhaantje Excelsior’31

GENEMUIDEN - Excelsior’31 heeft in en tegen Genemuiden een belangrijke overwinning geboekt. Met tien man knokte de ploeg zich, door een laat doelpunt van Denis Mahmudov, naar een 3-2 zege.

Excelsior’31 begon in Genemuiden flitsend. Al binnen het kwartier namen de Rijssenaren een 2-0 voorsprong, door doelpunten van Maurice Bartelds en Patrick Gerritsen. De ploeg van trainer Hans van Dijkhuizen kreeg daarna mogelijkheden die voorsprong verder uit te breiden, maar het was Genemuiden dat vlak voor rust nog een treffer produceerde. Uit een vrije trap deed Erik Rotman wat terug: 1-2.

Na de pauze gaf Genemuiden die aansluitingstreffer een vervolg, door na tien minuten in het tweede bedrijf de stand op 2-2 te zetten. Niet veel later moest Bartelds met zijn tweede gele kaart het veld verlaten. Genemuiden voerde de druk op, maar was niet effectief genoeg. Daar profiteerde Excelsior’31 in de slotfase van. Net als twee weken terug was Denis Mahmudov het goudhaantje: 2-3.

Genemuiden - Excelsior'31 2-3 (1-2)
Scoreverloop: 10. Bartelds 0-1, 13. Gerritsen 0-2, 40. Rotman 1-2. 54. Resokario 2-2, 89. Mahmudov 2-3.

Excelsior’31: Kok, Siemelink, Bartelds, David, Vosskuhler (81. Borghuis), Isa, Uguz, ten Hove, Gerritsen, Mahmudov, Wilens (69. Ezafzafi).

Rood: 59. Bartelds (2 x geel)

Tubantia gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement  

Amateurvoetbal