Volledig scherm
PREMIUM
Neede-spits Mitchel Reesink: "We zullen er echt vol op moeten knallen." © Reinier van Willigen

Mitchel Reesink treft jeugdliefde in ‘dé derby’: ‘Geen seconde spijt gehad van mijn overstap’

NEEDE - Mitchel Reesink (24) doorliep alle selectieteams van FC Eibergen, maar maakte vervolgens de overstap naar Sportclub Neede. Zondag wacht de derby.

De heenwedstijd dit seizoen was al een hele bijzondere voor Neede-spits Mitchel Reesink. Voor het eerst een officiële terugkeer naar sportpark De Bijenkamp. Oude bekenden op en naast het veld. En dan ook nog winnen (0-2) en scoren. "We waren toen niet veel beter, maar op vechtlust wonnen we terecht. Het seizoen begon al lekker voor ons, maar die zege gaf helemaal een heerlijk gevoel", blikt Reesink terug.

  1. Van HSC’21 naar SVZW is een populaire route: ‘Geld speelde een belangrijke rol’
    PREMIUM

    Van HSC’21 naar SVZW is een populaire route: ‘Geld speelde een belangrij­ke rol’

    HAAKSBERGEN/WIERDEN - Niet alleen trainers in het amateurvoetbal wisselen regelmatig van club, ook spelers. Onlangs maakte Freek Grondman bekend na dit seizoen van HSC’21 naar SVZW te vertrekken. Hij wordt de twaalfde voetballer die deze eeuw van Haaksbergen naar Wierden gaat. En dat terwijl SVZW nooit op een hoger niveau voetbalde dan HSC. Bovendien kondigde SVZW nog niet zo heel lang geleden een nieuw beleid aan, waarbij de focus minder op spelers van buitenaf kwam te te liggen. Vier betrokken aan het woord.

Amateurvoetbal