Volledig scherm
Quick'20 ontvang koploper De Dijk. © Reinier van Willigen

Nauwelijks competitie bij de amateurs, toch prachtige affiches

ENSCHEDE - Vanwege een inhaalweekeinde is er zaterdag en zondag nauwelijks competitie in het amateurvoetbal. In deze regio staan er welgeteld zeven wedstrijden in competitie op de rol. Daarbij toch een aantal prachtige affiches.

Zondag, derde divisie
Quick'20 - De Dijk (14.00 uur)

In de derde divisie staat er wel een volledig programma op de rol. Quick'20 speelt de topper tegen De Dijk. Quick was tot afgelopen weekeinde bezig aan een geweldige reeks. Bij Hercules ging het echter mis en werd voor het eerst sinds acht duels weer verloren (4-1). Toch staat nog altijd op een knappe (gedeelde) tweede plek. Zondag wacht een pittige klus: De Dijk is de onbetwiste koploper in de derde divisie. De ploeg uit Amsterdam verloor dit seizoen pas een keer en staat al acht punten voor op Quick.
* HSC'21, de andere regionale club in de derde divisie, gaat zondag op bezoek bij UDI'19. HSC. de nummer twaalf van de ranglijst, heeft een punt meer dan de nummer veertien UDI.

Zondag, derde klasse C
Grol - FC Trias (14.30 uur)

De wedstrijd ging eerder dit seizoen niet door wegens een sterfgeval van een jong lid van FC Trias. Zondag staat die derby tussen Grol en FC Trias in 3C alsnog op het programma. FC Trias-trainer Jos Heutinck kijkt er met meer dan gemiddelde belangstelling naar uit. Hij was tussen 2012 en 2015 trainer van Grol. DE actuele stand leert dat beide teams de punten goed kunnen gebruiken. Grol staat tiende, Trias twaalfde op drie punten achterstand.


Overige duels
Zaterdag
Vierde klasse D

PW – FC Winterswijk (14.30 uur, restant)

Zondag
Tweede klasse J

SDC’12 – WSV (14.00 uur)

Derde klasse C
GSV’38 – Bon Boys (14.00 uur)

Vierde klasse B
’t Centrum – TVO (14.30 uur)

Amateurvoetbal