Volledig scherm
(archieffoto) © FotoMeulenhof

Puntendeling bij HSC’21 - FC Lienden

HAAKSBERGEN - HSC'21 heeft op eigen veld gelijkgespeeld tegen FC Lienden. Na een 0-0 stand bij rust kwamen de bezoekers kort na de hervatting op voorsprong. Vanaf elf meter maakte Diego van der Weide gelijk. De 1-1 was tevens de eindstand.

Voor rust hielden beide ploegen elkaar in een doelpuntloze balans. HSC’21 had een veldoverwicht en kreeg via Stef Ottink en Cenk Uguz ook enkele mogelijkheden om afstand te nemen, maar wist niet te scoren. Ook de bezoekers slaagden daar niet in, waardoor het halverwege nog 0-0 stond.

Kort na rust kwam FC Lienden op voorsprong. Djamel Boerstra wist zich door de Haaksbergse verdediging te worstelen en de score te openen. Een kwartier later maakte HSC gelijk. Na een overtreding op Stef Ottink ging de bal op de stip. Vanaf elf meter schoot Diego van der Weide de thuisploeg naar 1-1. Beide ploegen zochten nog naar het winnende doelpunt, maar moesten zich met een puntendeling tevreden stellen.

HSC’21 - FC Lienden 1-1 (0-0)
Score: 49. Boerstra 0-1, 63. van der Weide 1-1 (pen.)
HSC’21: Lankheet, Veensma, Wensing, Schrijver, Caglar Uguz, Bruinink (60. Postma), Cenk Uguz, Schepers (60. Babuloglu-Uguz), Van der Weide, Ottink, Van Dijk.

Amateurvoetbal