Volledig scherm
. © Emiel Muijderman

Quick'20 blijft puntloos na ruim verlies tegen UNA

OLDENZAAL - Quick'20 is zondagmiddag ruim onderuit gegaan tegen UNA. De Oldenzalers kwamen er op sportpark Vondersweijde geen moment aan te pas en staan daardoor na drie duels puntloos onderaan in de Derde Divisie.

Quick’20 hield in de eerste fase van de wedstrijd prima stand tegen UNA, maar de Brabanders sloegen in een dikke minuut spelen keihard toe. Jelle Schijvenaars scoorde twee keer binnen een ruime minuut. Zijn tweede maakte hij vanaf elf meter.

Na rust probeerde Quick’20 de aansluiting te vinden, maar het was opnieuw Jelle Schijvenaars die doel trof. Na een ruim uur spelen noteerde hij zijn derde treffer van de middag. Nick Tielemans deed er een kwartier voor tijd nog een schepje bovenop. Hij profiteerde van een te korte terugspeelbal in de Oldenzaalse defensie.

Quick’20 – UNA 0-4 (0-3).
24. Schijvenaars 0-1, 26. Schijvenaars 0-2 (strafschop), 64. Schijvenaars 0-3, 73. Tielemans 0-4,

Quick’20: Bakker, Sen, Heskamp, Leenders, Zwienenberg, Jansink, Kamp, Van Breemen-Schneider, Eulderink, Kemna, Visscher.

  1. Van HSC’21 naar SVZW is een populaire route: ‘Geld speelde een belangrijke rol’
    PREMIUM

    Van HSC’21 naar SVZW is een populaire route: ‘Geld speelde een belangrij­ke rol’

    HAAKSBERGEN/WIERDEN - Niet alleen trainers in het amateurvoetbal wisselen regelmatig van club, ook spelers. Onlangs maakte Freek Grondman bekend na dit seizoen van HSC’21 naar SVZW te vertrekken. Hij wordt de twaalfde voetballer die deze eeuw van Haaksbergen naar Wierden gaat. En dat terwijl SVZW nooit op een hoger niveau voetbalde dan HSC. Bovendien kondigde SVZW nog niet zo heel lang geleden een nieuw beleid aan, waarbij de focus minder op spelers van buitenaf kwam te te liggen. Vier betrokken aan het woord.

Amateurvoetbal