Volledig scherm
Jip Kemna scoorde voor Quick'20. © Orangepictures/Marcel ter Bals

Quick'20 verliest op bezoek bij Hollandia

HOORN – Hoofdklasser Quick’20 is zaterdagavond met 2-1 onderuit gegaan op bezoek bij Hollandia in Hoorn. De thuisploeg scoorde vlak voor rust en verdubbelde de score na rust.

Het nog ongeslagen Hoorn kwam in de laatste minuut van de eerste helft op voorsprong. In de tweede helft probeerde Quick’20 de stand gelijk te trekken, maar daar slaagde de ploeg van Stéven Verheijen niet in. Een kwartier voor tijd besliste de thuisploeg het duel door de 2-0 te maken. Quick'20 probeerde het in het vervolg nog spannend te maken, maar dat kregen de Oldenzalers niet voor elkaar. Jip Kemna scoorde nog wel, maar dat was in de slotseconde.

Hollandia – Quick’20 2-1 (1-0).
45. Hollandia 2-0, 75. Hollandia 2-0, 90. Kemna 2-1.

Quick’20: Peterman, Van Houten, Zwienenberg, Stolker, Degenaar, Kemna, Geelen, Coolen, Rickhoff, Akova, Köse.

  1. Van HSC’21 naar SVZW is een populaire route: ‘Geld speelde een belangrijke rol’
    PREMIUM

    Van HSC’21 naar SVZW is een populaire route: ‘Geld speelde een belangrij­ke rol’

    HAAKSBERGEN/WIERDEN - Niet alleen trainers in het amateurvoetbal wisselen regelmatig van club, ook spelers. Onlangs maakte Freek Grondman bekend na dit seizoen van HSC’21 naar SVZW te vertrekken. Hij wordt de twaalfde voetballer die deze eeuw van Haaksbergen naar Wierden gaat. En dat terwijl SVZW nooit op een hoger niveau voetbalde dan HSC. Bovendien kondigde SVZW nog niet zo heel lang geleden een nieuw beleid aan, waarbij de focus minder op spelers van buitenaf kwam te te liggen. Vier betrokken aan het woord.

Amateurvoetbal