Volledig scherm
Tom Brummelhuis kopt namens Quick’20 richting het doel van JVC Cuijk. © Frans Nikkels

Quick'20 verliest openingswedstrijd

OLDENZAAL - Quick’20 is het seizoen begonnen met een nederlaag. Op eigen veld ging de ploeg van trainer Michel Steggink met 1-2 onderuit. Bas ter Horst scoorde het Oldenzaalse doelpunt.

Na een afwachtende openingsfase waren het de bezoekers uit Cuijk die de betere mogelijkheden kregen. Quick'20 kwam onder druk te staan en nadat enkele kansen voor de bezoekers onbenut bleven, was het halverwege de eerste helft raak. Rick Renirie opende op fraaie wijze de score. Quick'20 kreeg ook enkele mogelijkheden, maar slaagde er niet in om op gelijke hoogte te komen.

Kort na de hervatting verdubbelde Lars Loermans de voorsprong van Cuijk, nadat vlak daarvoor Renirie al de lat had geraakt. Na een uur leken de bezoekers het duel te beslissen, maar met een enorme inspanning wist een van de verdedigers de bal net voor de lijn weg te werken. De laatste twintig minuten zocht Quick'20 steeds nadrukkelijker de aanval. Waar Cuick verzuimde het duel te beslissen, was het Bas ter Horst die de spanning terug bracht door de achterstand te verkleinen tot 1-2. Quick probeerde door te drukken en ging op jacht naar de gelijkmaker. Ondanks enkele goede mogelijkheden lukte het de Oldenzalers niet te scoren, waardoor de openingswedstrijd van het seizoen in een kleine nederlaag eindigde.

Quick'20 - JVC Cuijk 1-2 (0-1)
Score: 22. Renirie 0-1, 55. Loermans 0-2, 71. Ter Horst 1-2
Quick'20: Iepma, Van Houten, Brummelhuis, Leenders, Zwienenberg, Bökkerink (46. Ter Horst), Stolker, Van Breemen-Schneider, Degenaar (80. Nuchelmans), Kemna, Visscher (70. Jansink).

Amateurvoetbal