Volledig scherm
© Christian van der Meij

Rene Nijhuis baalt van vertrek bij Quick'20

OLDENZAAL - Quick'20 maakte vorige week bekend dat de wegen tussen de club en trainer Rene Nijhuis na dit seizoen scheiden. Een opvallend bericht aangezien de Oldenzalers uiterst sterk presteren in de derde divisie zondag. Als het aan de oefenmeester zelf had gelegen, had hij ook komend seizoen op de bank gezeten bij Quick'20.

,,Jammer", aldus Nijhuis. ,,Ik heb een ploeg bij elkaar gebracht met een goed niveau. Zonder die groep hadden we nooit op dit niveau gespeeld" Ook vindt de oud-trainer van onder andere DETO dat hij nog niet klaar is in Oldenzaal. ,,Ik zie nog voldoende rek in de selectie. Het gaat nu goed, maar we zijn nog niet klaar. We hebben doelen, om de tweede divisie te halen. Daar had ik nog wel een extra jaar voor nodig gehad, want dit seizoen komt dat misschien te vroeg."

Spelers
Volgens Nijhuis wordt het besluit van Quick'20 om op zoek te gaan naar een nieuwe trainer ook niet gedragen door zijn gehele selectie. ,,Het gaat om een klein aantal spelers dat er anders over denkt. Daar komt bij dat ik mijn vierde seizoen zou in gaan met Quick en dan moet de club mij geloof ik een vast contract geven, dus dan maakt het de keuze misschien ook wel makkelijker om afscheid te nemen.".

Desondanks wil Nijhuis zijn periode bij Quick'20 afsluiten. ,,Het gaat nu goed en we hopen deze lijn zo lang mogelijk vast te houden."

Amateurvoetbal