Volledig scherm
René Nijhuis © Reinier van Willigen

René Nijhuis keert terug bij Quick’20

OLDENZAAL - René Nijhuis wordt komend seizoen hoofdtrainer van Quick’20. Het is de derde keer dat de 51-jarige Nijhuis de hoofdmacht van de Oldenzaalse club leidt. 

Tijdens zijn eerste termijn, van 2008 tot 2011, promoveerde Quick’20 naar de topklasse, in de tweede periode, van 2014 tot 2017, bereikten de Oldenzalers de derde divisie. Dat was allemaal met de zondagtak. Voor komend seizoen stapt Quick’20 over naar een prestatieteam op de zaterdag, dat momenteel in de tweede klasse uitkomt. Nijhuis heeft in Oldenzaal een contract getekend voor twee jaar.

  1. Van HSC’21 naar SVZW is een populaire route: ‘Geld speelde een belangrijke rol’
    PREMIUM

    Van HSC’21 naar SVZW is een populaire route: ‘Geld speelde een belangrij­ke rol’

    HAAKSBERGEN/WIERDEN - Niet alleen trainers in het amateurvoetbal wisselen regelmatig van club, ook spelers. Onlangs maakte Freek Grondman bekend na dit seizoen van HSC’21 naar SVZW te vertrekken. Hij wordt de twaalfde voetballer die deze eeuw van Haaksbergen naar Wierden gaat. En dat terwijl SVZW nooit op een hoger niveau voetbalde dan HSC. Bovendien kondigde SVZW nog niet zo heel lang geleden een nieuw beleid aan, waarbij de focus minder op spelers van buitenaf kwam te te liggen. Vier betrokken aan het woord.

Amateurvoetbal