Boys-10 gebroederlijk op de foto met uitgerekend Sportclub Enschede, na de laatste competitiewedstrijd van afgelopen seizoen.
Volledig scherm
Boys-10 gebroederlijk op de foto met uitgerekend Sportclub Enschede, na de laatste competitiewedstrijd van afgelopen seizoen. © Jeroen Gerritsen

Roemrucht Boys-10 maakt na stevige onderhandeling overstap naar PW

ENSCHEDE – Ze gaan door het leven als Boys-10 en zijn, de eerste elftallen buiten beschouwing latend, misschien wel het bekendste team van Twente. Verantwoordelijk voor de wonderlijke vriendschapsband tussen FC Twente en de Schotse stad Stranraer, maar ook voor de BuffelVibster Cup waarmee jaarlijks twee overleden ploeggenoten worden herdacht. Met het verdwijnen van Enschedese Boys was het roemruchte elftal plotseling clubloos, maar inmiddels heeft het bij PW een nieuw onderdak gevonden.

  1. Zonder trainer René Remie langs de lijn staan de spelers van ATC’65 met dubbele gevoelens op het veld
    PREMIUM

    Zonder trainer René Remie langs de lijn staan de spelers van ATC’65 met dubbele gevoelens op het veld

    SCHALKHAAR/HENGELO - ATC’65 speelde zondag voor het eerst sinds zaterdag 5 november weer een wedstrijd. Op die dag werd trainer René Remie getroffen door een beroerte. Vanwege de situatie van de trainer werd het duel met SDC’12 diezelfde avond gestaakt en ging er een streep door het treffen met Bon Boys. Tegen Schalkhaar stonden de Hengeloërs er weer. Ze wonnen met 2-0.