Roy de Vos (rechts) - hier met Heracles-trainer Frank Wormuth en mede-auteur Tom Wilms na de presentatie eerder dit jaar van zijn boek ‘Winnaars van vandaag’.
Volledig scherm
Roy de Vos (rechts) - hier met Heracles-trainer Frank Wormuth en mede-auteur Tom Wilms na de presentatie eerder dit jaar van zijn boek ‘Winnaars van vandaag’. © Tubantia

Roy de Vos na rel voetbalschool definitief weg bij ATC’65

HENGELO -ATC’65 en Roy de Vos zijn definitief uit elkaar. De Hengelose tweedeklasser had zijn hoofdtrainer al voorlopig op non-actief gezet. Aanleiding was de situatie rond de voetbalschool PFA en het samengaan met Achilles Enschede. 

  1. Bert van Losser volgt Peter Jansen op als hoofdtrainer bij Reünie Borculo

    Bert van Losser volgt Peter Jansen op als hoofdtrai­ner bij Reünie Borculo

    BORCULO - Bert van Losser wordt de nieuwe trainer van het eerste elftal bij VV Reünie. Dat heeft de Borculose voetbalclub zaterdag bekendgemaakt. Van Losser voetbalde eerder zelf bij Excelsior Rijssen SV Rijssen. Na zijn trainersopleiding trainde hij de jeugd van SV Enter en SVZW, gevolgd door de selecties van Sportclub Wesepe en BWO Hengelo. Naast voetbaltrainer is Bert presentator bij RTV Oost en freelance voetbalcommentator bij ESPN.