HVV Tubantia begint de districtsbeker tegen stadgenoot Barbaros.
Volledig scherm
HVV Tubantia begint de districtsbeker tegen stadgenoot Barbaros. © Marieke Amelink

Speelschema districtsbeker amateurvoetbal (eerste- en tweedeklassers)

ENSCHEDE - De districtsbeker geldt in het amateurvoetbal als voorbereiding richting de competitiestart. Hoe ziet het speelschema er uit voor de eerste- en tweedeklassers?

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Bert van Losser volgt Peter Jansen op als hoofdtrainer bij Reünie Borculo

  Bert van Losser volgt Peter Jansen op als hoofdtrai­ner bij Reünie Borculo

  BORCULO - Bert van Losser wordt de nieuwe trainer van het eerste elftal bij VV Reünie. Dat heeft de Borculose voetbalclub zaterdag bekendgemaakt. Van Losser voetbalde eerder zelf bij Excelsior Rijssen SV Rijssen. Na zijn trainersopleiding trainde hij de jeugd van SV Enter en SVZW, gevolgd door de selecties van Sportclub Wesepe en BWO Hengelo. Naast voetbaltrainer is Bert presentator bij RTV Oost en freelance voetbalcommentator bij ESPN.

Amateurvoetbal