Volledig scherm
Desney Bruinink scoorde de 1-0 tegen Hoogland. © Reinier van Willigen

Sterk HSC'21 thuis langs Hoogland

HAAKSBERGEN - HSC’21 heeft de tweede overwinning in de derde Divisie binnen. Op eigen veld waren de Haaksbergenaren Hoogland met 2-0 de baas. Desney Bruinink en Michael Wensing zorgden ervoor dat de drie punten in Haaksbergen bleven.

In de openingsfase was Cenk Uguz dichtbij een doelpunt. Zijn harde schot raakte de lat. Ook het vervolg was voor HSC, dat grossierde in balbezit, maar duidelijk moeite had met het stugge Hoogland, dat heel compact verdedigde en nauwelijks ruimte weg gaf. Kort voor rust kwam HSC toch op voorsprong. Het was Desney Bruinink die van dichtbij zorgde voor de verdiende voorsprong.

Ook na rust bleef Hoogland gokken op de omschakeling en werd het spel volledig aan de thuisploeg gelaten. hidde van Dijk en Cenk Uguz waren dichtbij de 2-0 maar de doelman van Hoogland wist zijn ploeg in de wedstrijd te houden. Na een vrije trap van Diego van der Weide kopte Michael Wensing de 2-0 binnen. In de laatste fase van het duel zette Hoogland aan, maar slaagde het er niet meer in terug in de wedstrijd te komen.

HSC’21 - Hoogland 2-0 (1-0)
Score: 43. Bruinink 1-0, 71. Wensing 2-0
HSC’21: Lankheet, Veensma, Wensing, Schrijver, Caglar Uguz, Desney, Cenk Uguz, Schepers, Van der Weide, Ottink (90. Postma), Van Dijk (90. Viola).

Amateurvoetbal