Volledig scherm
© Toma Tudor

Topscorers amateurvoetbal: kwartet treffers Arslan

ENSCHEDE - Tien achtervolgers jagen inmiddels op de koppositie in het topscorersklassement, die nog altijd in handen is van Sjors Storkhorst. Alpi Arslan van ‘t Centrum had de snelste tussensprint, hij scoorde zondag vier keer.

Het waren de eerste treffers voor Arslan, die op de gedeelde tweede plaats gezelschap heeft van negen andere spelers. Lars Smits (Eilermark zaterdag) en Mick Schorn (Luctor et Emergo) troffen drie keer doel en hebben daardoor ook een stipnotering.

Een eervolle vermelding is er deze keer ook voor Ruben Hendriks van Hellendoorn en Leon Visscher van Tubantia (zaterdag). Beide spelers zetten een hattrick volgens de gouden standaard neer: drie treffers op rij in één helft. Het levert ze nog net geen plek op in de top tien.

Stand aan kop:

1. Sjors Storkhorst (RKZVC) +1 6
2. o.a. Dylan Rickhoff (Quick’20 zon)+1 4
Jouri Mensink (SDC’12) +2 4
Mick Schorn (Luctor) +3 4
Nick Buitenhuis (Bergentheim) +2 4
Arslan (’t Centrum) +4 4 

  1. Van HSC’21 naar SVZW is een populaire route: ‘Geld speelde een belangrijke rol’
    PREMIUM

    Van HSC’21 naar SVZW is een populaire route: ‘Geld speelde een belangrij­ke rol’

    HAAKSBERGEN/WIERDEN - Niet alleen trainers in het amateurvoetbal wisselen regelmatig van club, ook spelers. Onlangs maakte Freek Grondman bekend na dit seizoen van HSC’21 naar SVZW te vertrekken. Hij wordt de twaalfde voetballer die deze eeuw van Haaksbergen naar Wierden gaat. En dat terwijl SVZW nooit op een hoger niveau voetbalde dan HSC. Bovendien kondigde SVZW nog niet zo heel lang geleden een nieuw beleid aan, waarbij de focus minder op spelers van buitenaf kwam te te liggen. Vier betrokken aan het woord.

Amateurvoetbal