Ferdi ter Avest scoorde afgelopen seizoen volop voor DETO. De hoofdklasser moet het vanaf de nieuwe competitie zonder hem doen, hij stopt.
Volledig scherm
PREMIUM
Ferdi ter Avest scoorde afgelopen seizoen volop voor DETO. De hoofdklasser moet het vanaf de nieuwe competitie zonder hem doen, hij stopt. © Orange Pictures

Transfermarkt in het amateurvoetbal gesloten: wie speelt komend seizoen waar?

Overzicht overschrijvingenTerwijl de laatste beslissingen in het amateurvoetbal nog moeten vallen en daardoor sommige clubs nog niet weten op welk niveau ze komend seizoen spelen, is op een ander vlak wel duidelijkheid. De overschrijvingstermijn zit erop.

  1. #HéScheids: wonderschone goal van Reutum & arbiter vergeet rood te geven aan Manderveen
    met video

    #HéScheids: wonderscho­ne goal van Reutum & arbiter vergeet rood te geven aan Manderveen

    ENSCHEDE - De finales van de nacompetitie in het regionale amateurvoetbal van afgelopen weekeinde zat vol met opvallende gebeurtenissen, waaronder een wonderschoon doelpunt van Mark Morskieft van Reutum, een scheidsrechter die vergat rood te geven aan Manderveen en een oneindig lange sliert fietsers op weg naar de wedstrijd van De Zweef. „Toen we begonnen met de warming-up kwamen de eersten aan, toen we klaar waren, arriveerden de laatsten”, zei de geïmponeerde trainer Niels Kolkman.