Volledig scherm
Rick Geenen zet EVV op 1-0. © orangepictures/Kristian Giesen

Vroomshoopse Boys kan niet stunten en ligt uit de KNVB Beker

VROOMSHOOP - Vroomshoopse Boys heeft zaterdagmiddag niet voor een stunt kunnen zorgen in de KNVB Beker. De tweedeklasser deed voor rust weinig onder voor de derdedivisionist uit Limburg, maar verloor toch ruim met 0-4.

Vroomshoopse Boys speelde voor rust prima. De ploeg gaf niets weg, maar voor rust ging het toch mis. Rick Geenen kopte raak uit een hoekschop. Na rust zocht Vroomshoop de gelijkmaker, maar de tank raakte naarmate de tweede helft vorderde leeg. EVV maakte in een minuut tijd twee treffers en daarmee was het duel gespeeld. 

Extra vervelend voor Vroomshoop was de aftocht van doelman Rene Kok. Hij kwam in de slotfase van de tweede helft hard in botsing en moest per brancard van het veld. In het vervolg kon Vroomshoop geen eretreffer meer maken. In de slotminuut maakte EVV zelfs nog de vierde van de middag. Vroomshoopse Boys kan zich nu gaan richten op de competitie.

Vroomshoopse Boys - EVV 0-4 (0-1).
45. Geenen 0-1, 68. Kamara 0-2, 69. Vankan 0-3, 90. Polman 0-4.

Vroomshoopse Boys: Kok, Jesper Derks, Schrijver, Van Veen, Veld, Drees, Drenthen, Julliën Derks, S. Derks, Hutten, Harms.

Amateurvoetbal