Tom ter Hogt (links) ligt er opnieuw voor lange tijd uit.
Volledig scherm
Tom ter Hogt (links) ligt er opnieuw voor lange tijd uit. © Orange Pictures / Kristian Giesen

Weer zware blessure HSC'21-spits Tom ter Hogt

HAAKSBERGEN - De pechduivel blijft HSC'21-spits Tom ter Hogt achtervolgen. De 23-jarige Haaksbergenaar heeft de kruisband in zijn rechterknie gescheurd. Dat betekent dat Ter Hogt voor de zoveelste keer een lange revalidatie wacht. 

 1. HSC’21‌ ‌knokt zich ‌in‌ ‌Den‌ ‌Haag‌ ‌naar het eerste punt van het seizoen

  HSC’21‌ ‌knokt zich ‌in‌ ‌Den‌ ‌Haag‌ ‌naar het eerste punt van het seizoen

  DEN‌ ‌HAAG‌ ‌-‌ ‌HSC’21‌ ‌heeft‌ ‌na‌ ‌vijf‌ ‌speelronden‌ het eerste‌ ‌punt‌ ‌gepakt‌ ‌in‌ ‌de‌ ‌derde‌ ‌divisie.‌ ‌Op‌ ‌bezoek‌ ‌bij‌ ‌de‌ ‌Haagse‌ ‌Voetbal‌ ‌en‌ ‌Cricket‌ ‌Vereniging‌ ‌Quick‌ ‌speelden‌ ‌de Haaksbergenaren‌ ‌met 2-2 gelijk.‌ ‌”We stonden met 2-0 achter, dus in die zin ben ik blij met een punt, maar er was maar één ploeg die het verdiende om te winnen en dat waren wij”, aldus trainer Daniël Nijhof.
 2. Kick (10) en Skip (8) vinden het wel lekker rustig zonder ouders: ‘Papa staat altijd te schreeuwen’
  PREMIUM
  video

  Kick (10) en Skip (8) vinden het wel lekker rustig zonder ouders: ‘Papa staat altijd te schreeuwen’

  GROENLO - Je kind bij de ingang van het sportpark afzetten, maar zelf de wedstrijd niet kunnen zien. Dat is vanwege de coronamaatregelen nu even de werkelijkheid. Ouders balen. En de kinderen? Nou… Kick Stoffels (10) en Skip Koppe (8) van SV Grol vinden het he-le-maal niet erg. „Mijn vader schreeuwt nog wel eens”, zegt keeper Kick met een lach. Skip is aanvaller en moet van zijn moeder altijd meeverdedigen. Met een grijns: „Dus ik vind het wel lekker rustig.”