Coach Vincent Wevers en zijn dochter Lieke.
Volledig scherm
Coach Vincent Wevers en zijn dochter Lieke. © EPA

Omstreden turncoach Vincent Wevers wil via de rechter alsnog naar Tokio

Turncoach Vincent Wevers probeert via de rechter alsnog naar Tokio te komen. Afgelopen maandag diende in Zutphen een kort geding van de bondstrainer tegen zijn werkgever, de KNGU.

0 reacties

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Vlaggendrager Rogier Dorsman na Paralympische rel: ‘Beschuldigingen beetje laf’
  PREMIUM

  Vlaggendra­ger Rogier Dorsman na Paralympi­sche rel: ‘Beschuldi­gin­gen beetje laf’

  Zwemmer Rogier Dorsman draagt morgen de vlag dragen bij de sluitingsceremonie van de Paralympische Spelen. Nederland was zeer succesvol in Tokio, maar Dorsman viel extra op. Hij pakte maar liefst drie gouden medailles in het zwembad en verbeterde zelfs het wereldrecord op de 200 meter wisselslag. De trotse vlaggendrager spreekt van een geslaagde Spelen: „Ik kan niet anders dan tevreden terugkijken.”