Spectaculaire hole-in-one levert Levy BMW van twee ton op

VideoAlexander Levy gaat bij het Abu Dhabi Championship niet met lege handen naar huis. Hij sloeg in de derde ronde van het openingstoernooi van de Europese Tour een hole-in-one op de vijftiende en verdiende daarmee een BMW.

 1. KNHS hoopt paarden zo snel mogelijk in Nederland terug te krijgen
  Paardenvirus

  KNHS hoopt paarden zo snel mogelijk in Nederland terug te krijgen

  In de bestrijding van het voor paarden besmettelijke rhinopneumonie-virus heeft het voor de Nederlandse hippische federatie KNHS de hoogste prioriteit de op een concours in Valencia achtergebleven dieren zo snel mogelijk in eigen land terug te krijgen. ,,De situatie daar is zeer ernstig en onze ruiters lopen tegen een hoop problemen aanā€, zegt Iris Boelhouwer, directeur topsport van de bond, over de Spaanse stad waar de uitbraak plaatsvond.
 2. Visser kijkt al vooruit na gouden race: ā€˜Veel zin om ook zo hard te gaan op 100 meter hordenā€™

  Visser kijkt al vooruit na gouden race: ā€˜Veel zin om ook zo hard te gaan op 100 meter hordenā€™

  Nadine Visser kon zich na afloop van haar gouden race op de 60 meter horden bij de EK indooratletiek in het Poolse Torun niet meer herinneren hoe het was gegaan. ,,Meestal zijn dat de betere races, als je het niet bewust meemaakt. Maar het was echt een goede race en een supermooie tijd. Ik hoopte vooraf op een persoonlijk record en ook onder de 7,80 te lopen. Dat is geluktā€, zei de kampioene na de medaille-uitreiking.
 1. Samenvatting | Vitesse - AZ
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | Vitesse - AZ

  7 maart
 2. United verrast en wint bij stadsgenoot City
  Play

  United verrast en wint bij stadsge­noot City