Volledig scherm
© AP

Twee homeruns Gregorius niet voldoende in spectaculair duel

In een spectaculaire wedstrijd hebben de New York Yankees met 12-11 verloren bij de Detroit Tigers. Zes homeruns (waarvan twee van de Nederlandse slagman Didi Gregorius) waren niet voldoende.

Door de zes homeruns staan de Yankees nu op 276 in dit MLB-seizoen, een record dat zij moeten delen met de Minnesota Twins. Die fraaie cijfers leken lange tijd genoeg voor de zege, want na een 6-0 voorsprong in de tweede inning en een 6-6 (!) gelijkspel na de derde inning, stonden de Yankees in de negende en laatste inning met  10-11 voor.

Daarna ging het in Comercia Park echter alsnog mis voor de grootmacht, uitgerekend tegen een van de zwakste teams van de MLB van dit seizoen.

  1. Podcast | Rene Kuijs wil door álle straten van Rotterdam hardlopen
    De Pacer

    Podcast | Rene Kuijs wil door álle straten van Rotterdam hardlopen

    Rotterdam telt 4000 straten en Rene Kuijs heeft zich ten doel gesteld om door al die straten te gaan hardlopen. Om zich al lopend de stad eigen te maken, om de gesprekken met de inwoners die het oplevert wanneer hij weer ergens met zijn kaart in de hand de route uit staat te stippelen. Hij kijkt om zich heen en neemt de omgeving in zich op. In de nieuwe aflevering van De Pacer spreekt hij over zijn Every Single Street-project.