Volledig scherm
Giannis Antetokounmpo (rechts) en Patrick Patterson van Los Angeles Clippers. © Getty Images

Vijftiende zege op rij voor Milwaukee Bucks

De basketballers van Milwaukee Bucks hebben voor de vijftiende keer op rij gewonnen in de NBA. De ploeg verstevigde zijn koppositie in de oostelijke divisie met een zege van 110-101 op Orlando Magic.

De Griek Giannis Antetokounmpo was weer eens de uitblinker bij de Bucks met 32 punten en 15 rebounds. Khris Middleton noteerde 20 punten voor de winnende ploeg, die dit seizoen al 21 overwinningen kan overleggen tegen slechts drie nederlagen.

Antetokounmpo is keer op keer de topschutter bij Milwaukee. Hij heeft inmiddels in 14 wedstrijden 30 punten of meer gemaakt.

  1. Belg Mbenga treurt om dood Bryant: ‘Ik ben meer dan een vriend verloren’

    Belg Mbenga treurt om dood Bryant: ‘Ik ben meer dan een vriend verloren’

    Didier Mbenga, de Congolese Belg die twee seizoenen bij Kobe Bryant en de LA Lakers speelde is geshockeerd door het overlijden van de wereldster. ,,Ik ben in shock. Ik heb eigenlijk niet veel moed om te praten, maar ik doe een inspanning”, liet hij telefonisch optekenen bij RTBF. Mbenga speelde tussen 2008 en 2010 bij de LA Lakers en werd in die twee jaar twee keer kampioen: ,,Hij was een enorm harde werker, ik ken niemand zoals hij.”