Antonio Cairoli
Volledig scherm
Antonio Cairoli © BELGA

Wereldkampioen en ploeggenoot van Jeffrey Herlings langer bij KTM

Een week voor de start van het nieuwe seizoen heeft de Italiaanse motorcrosser Antonio Cairoli zijn contract bij het fabrieksteam van KTM verlengd. De 32-jarige Italiaan veroverde afgelopen jaar in de MXGP zijn negende wereldtitel. Cairoli won in zijn rijke carrière al ruim tachtig grands prix.

 1. Rinus ‘Veekay’ trots met plaats op eerste startrij Indy 500: ‘Ik wil die fles melk verdienen’
  Met video

  Rinus ‘Veekay’ trots met plaats op eerste startrij Indy 500: ‘Ik wil die fles melk verdienen’

  Hoewel Rinus ‘Veekay’ van Kalmthout gisteren in de kwalificatie van de Indy 500 naast pole position greep, is hij blij om de race komende zondag vanaf de eerste startrij te mogen beginnen. De Nederlander reed de derde tijd, nadat hij zaterdag in het eerste deel van de kwalificatie nog grote indruk had gemaakt door op de Motor Speedway de op twee na hoogste snelheid ooit te laten meten.
 2. Woeste basketbalcoach maakt indruk met speech over bloedbad Texas: ‘Het is genoeg geweest!’

  Woeste basketbal­coach maakt indruk met speech over bloedbad Texas: ‘Het is genoeg geweest!’

  De Amerikaanse NBA-coach Steve Kerr heeft gisteravond tijdens een persconferentie geweigerd te praten over basketbal vanwege het bloedbad op een basisschool in Texas, waarbij negentien kinderen werden doodgeschoten. In de plaats daarvan hield de Golden State Warriors-coach een emotioneel betoog, waarin hij met trillende stem pleitte voor strengere wapenwetgeving. Het spraakmakende fragment is op sociale media al miljoenen keren bekeken.