1. Wat moeten we doen met de vrouwen en kinderen van IS?
  PREMIUM
  Column

  Wat moeten we doen met de vrouwen en kinderen van IS?

  Er hing een meneer van Amnesty International aan de lijn. Of ik bereid was om een paar teleurgestelde vrouwen van de Islamitische Staat in mijn huishouding op te nemen. Ik vroeg of dat met of zonder bijpassende bomgordel zou zijn. Dat vond die meneer van Amnesty een zeer impertinente vraag. Ik vroeg hem wat impertinent was. Is dat een soort van lekkage? Maar dan niet van de urine maar van het hersenvocht? De meneer van Amnesty werd boos en hing op.
 1. Als het aan mij ligt schaffen we per direct al het religieuze onderwijs af
  PREMIUM
  Column

  Als het aan mij ligt schaffen we per direct al het religieuze onderwijs af

  Opnieuw staat een flink deel van wakker Nederland op de achterste benen. Het is ze namelijk ter ore gekomen dat salafistisch onderwijs op salafistische onderwijsinstellingen ondanks eerdere salafistische beloftes in de praktijk toch neerkomt op kinderen die salafistisch onderwijs volgen. En dat is dan weer de schuld van links. Ik zou in deze gaarne een gepensioneerde Twentse porno-acteur willen citeren: ‘Doar löp oe de zak toch van leug….’
 1. Donald Trump komt naar Terneuzen!
  PREMIUM

  Donald Trump komt naar Terneuzen!

  Donald Trump komt naar Terneuzen! Dat stond in de krant, dus dan zal het wel waar zijn. Donald Trump komt naar Terneuzen! Geen idee waar­om hij naar Terneuzen komt. Misschien wil hij weten hoe de autoriteiten in Terneuzen er in slagen om al die Zuid-Amerikaanse vluchtelingen buiten de gemeentegrens te houden. Want dat moet je Terneuzen nageven, er komen donders weinig Zuid-Amerikanen in Terneuzen. Ja, zo heel af en toe, maar die zitten dan in een touringcar. Dat zijn toeristen. Verder kent Terneuzen geen enkele probleem rondom die zogenaamde illegalen.