André Manuel
Volledig scherm
PREMIUM
André Manuel © Carlo ter Ellen DTCT

Het einde der tijden is nakende

Nederland is kapot. Het einde der tijden is nakende. We kunnen inpakken. Ook het laatste greintje zelfrespect is verkwanseld. Wat er is? Er stond geen kerstboom naast onze koning. Wat een boreale schande. Een kerstrede zonder kerstboom. Dat is net zoiets als een nieuwjaarswisseling zonder zwaargewonden. Nederland is Nederland niet meer.

Wat is de volgende stap? Laat onze koning binnenkort ook nog zijn baard staan? En spreekt hij volgend jaar zijn volk toe gekleed in een djellaba? Of erger: een oranje overall? En dat hij de tekst dan moet voorlezen onder dreiging van ongure sujetten met kapmessen? Die al het hele jaar in de aanbieding zijn bij Hornbach. Wat natuurlijk ook niet toevallig is. Ze zijn ons gewoon aan het omvolken!

En dan die tekst die onze koning moest opzeggen. Die was volgens DutchWarriorForTroet geschreven door Soros zelf. Altijd weer die joden. Het zat ook vol met subliminale boodschappen. Als je de tekst achterstevoren terughoort klinkt het alsof Paul McCarthy op een brug in Londen door een Hyundai wordt overreden. En die The Beatles, dat waren Engelse terroristen. Stond op internet! Met hun Ob-La-Di, Ob-La-Da. Dat is oud-Sumerisch voor Dood aan Alle Ongelovigen!