André Manuel.
Volledig scherm
PREMIUM
André Manuel. © Carlo ter Ellen

Ik wil graag iedereen van harte feliciteren met het afschaffen van de slavernij: ‘Van harte gefeliciteerd!’

Langs deze onsymphatieke weg wil ik graag iedereen van harte feliciteren met het afschaffen van de slavernij: ‘Van harte gefeliciteerd!’ Tegelijkertijd wil ik iedereen waarschuwen om toch vooral niet te snel tevreden te zijn met de behaalde resultaten: ‘Wees toch vooral niet te snel tevreden met de behaalde resultaten!’

 1. Wij zorgen voor een onvergetelijk slotakkoord
  PREMIUM
  column

  Wij zorgen voor een onvergete­lijk slotak­koord

  Het grote probleem met muzikanten is hun nogal wereldvreemde kijk op zowat alle dingen. Zeker op alle vrouwelijke dingen. Muzikanten zijn raar. En ik weet waarover ik praat. Ik ben me er zelf eentje. Muzikanten zijn rare mensen. Apart slag volk. Kunnen we niks aan doen. Is onze schuld ook niet. Komt door het publiek. Die dragen de artiesten op handen. Daar is nog nooit iemand een beter mens van geworden. Vraag dat maar aan Demis Roussos. Vraag dat maar aan de mensen die Demis Roussos op handen hebben gedragen.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.