Volledig scherm
PREMIUM
Andre Manuel. © Carlo ter Ellen DTCT

Jules Deelder is dood

ColumnJules Deelder is dood. Ik zeg het maar even. Voordat u straks tijdens het jaaroverzicht van uw stoel valt van verbazing. Jules Deelder is dood. Of zijn overlijden iets te maken heeft met het oppakken van Ridouan Taghi weet ik niet. 

Jules Deelder was woonachtig in Rotterdam. Voor een beetje dope kon hij natuurlijk gewoon even naar de haven fietsen. Niet dat Jules Deelder ooit op een fiets zou gaan zitten. Jules was geen wielrenner. Jules was een dichter. En nu is ie dood. Ik ga hier niet de vriend van Jules Deelder uithangen. Ik ben Rob Jetten niet. 

  1. Het coronavirus is een kans
    PREMIUM
    COLUMN

    Het coronavi­rus is een kans

    Dat coronavirus, ik begrijp niet waarom we daar zo paniekerig over doen. We zouden het ook kunnen kan zien als een mogelijkheid die ons in de schoot wordt geworpen. Zo zijn er in ons land meer dan 10.000 50-plussers met een soort van doodswens. Nu kijk ik zelf weleens per ongeluk naar Omroep Max, dus die doodswens snap ik. Die 10.000 zouden we dus mooi op het vliegtuig naar Wuhan kunnen zetten. Er zijn toch al Nederlanders die het volslagen belachelijk vinden dat de KLM is gestopt met zijn vluchten naar die miljoenenstad, die mogen dan gratis met ze mee. In de bagageruimte.