Volledig scherm
Veel hulpdiensten vanmorgen op de A1 na een aanrijding tussen een vrachtwagen en een personenauto. © Luciano de Graaf

A1 bij Apeldoorn-Zuid weer open na flinke aanrijding op afrit

updateDe A1 bij Apeldoorn-Zuid is weer vrij. Het verkeer stond vanmorgen enige tijd vast na een aanrijding tussen vrachtwagen en een auto. De rechterrijstrook richting Amersfoort was om die reden enige tijd dicht.  

Het ongeval gebeurde op de afrit Apeldoorn-Zuid. Een vrachtwagen reed met de rechter voorkant tegen de linker achterkant van een personenauto, deze schoot daardoor de vluchtstrook op.  Volgens Rijkswaterstaat waren veel hulpdiensten ter plaatse. De auto moest door een berger worden weggesleept.  Al snel liep het verkeer vast en ontstond er een flinke file tussen Twello en Apeldoorn-Zuid een file.

Volledig scherm
Veel hulpdiensten op de A1 bij Apeldoorn-Zuid © Rijkswaterstaat
  1. Weg met de misverstanden: project in Apeldoorn wil nieuwkomer helpen op arbeidsmarkt
    PREMIUM

    Weg met de misverstan­den: project in Apeldoorn wil nieuwkomer helpen op arbeids­markt

    Waarom is het lastig voor veel nieuwkomers in Nederland een plek op de arbeidsmarkt te verwerven? Omdat die nieuwkomer en Nederlandse bedrijven elkaar niet altijd begrijpen, zo is al vaak vastgesteld. Een Apeldoorns initiatief probeert die eeuwige valkuil nu te dichten. Een eerste groep Syrische vrouwen is getraind om beter toegerust aan de slag te gaan. Grote zorgorganisaties zijn enthousiast.