A50 bij Klarenbeek weer vrijgegeven na ernstig ongeval: één gewonde, vrachtwagenchauffeur aangehouden

VIDEO | UPDATEBij een ongeval op de A50 is vanmiddag iets voor 16.00 uur de bestuurder van een bestelbus gewond geraakt. Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Het ongeluk met twee vrachtwagens en een bestelbus gebeurde ter hoogte van tankstation De Somp in Klarenbeek. De snelweg was hierdoor enkele uren volledig afgesloten.

 1. Apeldoornse kalverslachterij weer vol in bedrijf na roerige nacht: 84 activisten aangehouden
  PREMIUM
  VIDEO/UPDATE

  Apeldoorn­se kalver­slach­te­rij weer vol in bedrijf na roerige nacht: 84 activisten aangehou­den

  De schrik én boosheid zit er deze maandag flink in bij kalverslachterij Ekro in Apeldoorn, nadat een groep dierenactivisten zondagavond wist in te breken en zichzelf tot diep in de nacht vastketende in de productieruimten. Het bedrijf kreeg niet eerder te maken met een actie van deze grootte. De politie heeft 84 mensen, allen woonachtig in het buitenland, aangehouden.
 2. Bejaarde bestuurders van Apeldoornse ‘asbestflat’ krijgen taakstraf: ‘Gezondheid van klusjesman én bewoners in gevaar gebracht’
  PREMIUM

  Bejaarde bestuur­ders van Apeldoorn­se ‘asbestflat’ krijgen taakstraf: ‘Gezondheid van klusjesman én bewoners in gevaar gebracht’

  Vlak voor ze gisterochtend de rechtszaal binnengingen, werd er nog hard gelachen. Maar dat zal de twee aanwezige bestuurders (bijna 80 en bijna 72) van Lindenhove vergaan zijn toen ze aan het eind van de middag de uitspraak van de politierechter vernamen. Die legde hen een taakstraf en geldboete op voor het illegaal verwijderen van asbest uit de Apeldoornse flat.
 3. Opnieuw dikke streep door supermarkt in Apeldoorn, na jarenlange voorbereiding
  PREMIUM

  Opnieuw dikke streep door supermarkt in Apeldoorn, na jarenlange voorberei­ding

  De Apeldoornse gemeenteraad zet opnieuw na jarenlange voorbereiding op de valreep een dikke streep door een plan voor een supermarkt. Het bestemmingsplan voor een Lidl aan de Asselsestraat zou volgende week worden vastgesteld, maar een grote politieke meerderheid blaast het alsnog af. Eerder gebeurde dat ook al bij een sloopplan voor het voormalige stadskantoor Westpoint om een grote Albert Heijn te kunnen bouwen.