Ongeval op de A1 van Apeldoorn naar Deventer, de politie praat met een getuige.
Volledig scherm
Ongeval op de A1 van Apeldoorn naar Deventer, de politie praat met een getuige. © Luciano de Graaf

Aanrijding op A1 bij Apeldoorn: weg richting Twente weer vrijgegeven

UPDATEENSCHEDE - De snelweg A1 was donderdagavond tussen Apeldoorn en Deventer volledig afgesloten na een aanrijding tussen een personenauto en een vrachtwagen. Beide voertuigen hadden flinke schade. De bestuurder van de personenauto is zwaargewond geraakt. 

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.