Politieagenten in Apeldoorn gingen dinsdag de straat op om flyers te verspreiden met een getuigenoproep. De flyeractie is onderdeel van het onderzoek naar een schietpartij in oktober waarbij de 41-jarige Michel Zuman om het leven kwam.
Volledig scherm
Politieagenten in Apeldoorn gingen dinsdag de straat op om flyers te verspreiden met een getuigenoproep. De flyeractie is onderdeel van het onderzoek naar een schietpartij in oktober waarbij de 41-jarige Michel Zuman om het leven kwam. © Luciano de Graaf / Politie Apeldoorn

Agenten met flyers de straat op in onderzoek naar fatale schietpartij in Apeldoorn

Voor het onderzoek naar de schietpartij in Apeldoorn waarbij eind oktober de 41-jarige Michel Zuman om het leven kwam, zijn politieagenten gisteren de straat op gegaan. Het rechercheteam deelde in de Apeldoornse wijken Mheen en Osseveld flyers uit, in de hoop dat dit extra aanknopingspunten oplevert.

  1. GroenLinks fel over onderzoek naar logistiek centrum Eerbeek: ‘Misleidend en niet onafhankelijk’
    PREMIUM

    GroenLinks fel over onderzoek naar logistiek centrum Eerbeek: ‘Misleidend en niet onafhanke­lijk’

    Een rapport naar nut en noodzaak van een logistiek centrum voor de papierindustrie in Eerbeek deugt niet. Dat is de stevige conclusie van GroenLinks in Brummen. Volgens de fractie wordt gesjoemeld met cijfers waardoor het lijkt alsof een nieuw logistiek centrum noodzakelijk is voor het papierdorp. ,,De prioriteit lijkt te worden gegeven aan de papierindustrie, in plaats van aan de leefbaarheid in Eerbeek.”