AGOVV-voorzitter Martin Maassen (l) en wethouder Wim Willems staan lijnrecht tegenover elkaar, maar de gemeente Apeldoorn stoomt door met plannen voor een definitieve Apenheul-parking op oefenvelden van de voetbalclub.
Volledig scherm
PREMIUM
AGOVV-voorzitter Martin Maassen (l) en wethouder Wim Willems staan lijnrecht tegenover elkaar, maar de gemeente Apeldoorn stoomt door met plannen voor een definitieve Apenheul-parking op oefenvelden van de voetbalclub. © AGOVV en gemeente Apeldoorn

AGOVV heeft advocaten gemobiliseerd, nu gemeente Apeldoorn doorstoomt met inlijven van voetbalvelden voor Apenheul-parking

Terwijl AGOVV advocaten klaar heeft staan om zijn belangen te beschermen, stoomt de gemeente Apeldoorn door met plannen voor sportpark Berg en Bos. Tot verbazing van de voetbalclub kondigt de gemeente aan volgend jaar 1,3 miljoen te investeren in een definitieve parkeerplaats bij AGOVV, die ze in 2022 klaar wil hebben. 

 1. Hoe gratis test voor zwangere vrouwen gevoelig ligt: ‘We glijden af naar maakbare samenleving’
  PREMIUM
  met poll

  Hoe gratis test voor zwangere vrouwen gevoelig ligt: ‘We glijden af naar maakbare samenle­ving’

  ,,Deze ga je wel laten testen, toch? Want dit hoeven we niet meer in onze samenleving”, is wat Linda Germs uit Apeldoorn te horen krijgt als ze met haar bolle buik en zoontje Lukas door de supermarkt loopt. Lukas heeft het downsyndroom en dat had tijdens de vroege zwangerschap al ontdekt kunnen worden met de NIP-test. Die wordt binnenkort gratis, maar hoe wenselijk is dat?
  Apeldoorn