AGOVV-voorzitter Martin Maassen (l) en wethouder Wim Willems staan lijnrecht tegenover elkaar, maar de gemeente Apeldoorn stoomt door met plannen voor een definitieve Apenheul-parking op oefenvelden van de voetbalclub.
Volledig scherm
PREMIUM
AGOVV-voorzitter Martin Maassen (l) en wethouder Wim Willems staan lijnrecht tegenover elkaar, maar de gemeente Apeldoorn stoomt door met plannen voor een definitieve Apenheul-parking op oefenvelden van de voetbalclub. © AGOVV en gemeente Apeldoorn

AGOVV heeft advocaten gemobiliseerd, nu gemeente Apeldoorn doorstoomt met inlijven van voetbalvelden voor Apenheul-parking

Terwijl AGOVV advocaten klaar heeft staan om zijn belangen te beschermen, stoomt de gemeente Apeldoorn door met plannen voor sportpark Berg en Bos. Tot verbazing van de voetbalclub kondigt de gemeente aan volgend jaar 1,3 miljoen te investeren in een definitieve parkeerplaats bij AGOVV, die ze in 2022 klaar wil hebben. 

  1. Bente (16) uit Apeldoorn zet recordkatapult overleden vader op Marktplaats
    PREMIUM
    VIDEO

    Bente (16) uit Apeldoorn zet recordkata­pult overleden vader op Markt­plaats

    Natuurlijk dacht ze aan haar pas overleden vader Ivo, toen Bente Visser uit Apeldoorn deze zomer een schot loste met een reuze-katapult. Dé katapult waarmee haar vader en zijn vrienden in 2004 een wereldrecord vestigden. ,,Het was super mooi om te zien hoe goed de katapult werkte. Maar het was tegelijk een beetje zwaar. Het hakte er bij mij wel even in.’’ De zogenoemde trebuchet staat nu op Marktplaats te koop.