De Wapenrustlaan ter hoogte van de Aurolaan. Hier vond vanochtend een ongeval plaats.
Volledig scherm
PREMIUM
De Wapenrustlaan ter hoogte van de Aurolaan. Hier vond vanochtend een ongeval plaats. © Google Maps

Akar uit Apeldoorn een held? ‘Het belangrijkste is dat het goed gaat met het slachtoffer’

Jan en Ria Mendel laten er geen misverstand over bestaan: Ze zagen vanochtend een held aan het werk, na een ongeval op de Wapenrustlaan, ter hoogte van de Aurolaan in Apeldoorn. De man in kwestie, Akar Boskany, is een stuk bescheidener. ,,Het allerbelangrijkste is dat het goed gaat met het slachtoffer.’’

 1. Vincent en Yvette krabbelen op na de zondvloed in de Eifel, met heel veel hulp uit Apeldoorn en Twello
  PREMIUM
  video

  Vincent en Yvette krabbelen op na de zondvloed in de Eifel, met heel veel hulp uit Apeldoorn en Twello

  Hij belde zijn vader en zei nadat hun pension in de Duitse Eifel overstroomd was: ‘we zijn failliet’. Een week later lopen er tien mensen door het huis van Vincent Knol en Yvette Bosch in Fuchshofen om de boel weer schoon en ‘gebruiksklaar’ te krijgen. De teller van een crowdfundactie staat inmiddels op bijna 27.000 euro en het stel ziet, ondanks de nog steeds stromende regen, de toekomst van hun onderneming weer een beetje zonnig tegemoet.
 2. Dankzij Bert uit Teuge zien wij teksten in de lucht die vaak viraal gaan
  PREMIUM
  VIDEO

  Dankzij Bert uit Teuge zien wij teksten in de lucht die vaak viraal gaan

  ‘Frank gewoon 4-3-3‘, ‘€9.000.000!! Bedankt Sywert‘ en ‘Date mij! ❤ ❤ ❤ Sibbejan.nl‘. Het is zomaar een greep uit de spandoeken die afgelopen weken via social media grote bekendheid kregen. Ze stegen stuk voor stuk op achter één van de vliegtuigen van Bert van de Bunte. De 29-jarige ziet een gigantische groei in luchtreclame. Meerdere keren per dag stijgt er wel een vliegtuig op vanaf vliegveld Teuge.