Volledig scherm
In de berm van de Kayersdijk en de kruising met de Haringvliet zijn bloemen neergelegd op de plek waar de Apeldoorner werd aangereden. © Kevin Hagens

Alle filialen van Domino's Pizza in Apeldoorn sluiten dinsdag deuren tijdens uitvaart Mike (26)

De drie filialen van Domino's Pizza in Apeldoorn sluiten dinsdag de deuren tijdens de uitvaart van de 26-jarige Mike ter Halle. De man die dinsdag overleed nadat hij zaterdagochtend vermoedelijk met opzet werd aangereden, werkte bij twee filialen van de pizzaketen in Apeldoorn. 

,,Hij werkte in het filiaal aan het Ordenplein en aan de Laan van Zevenhuizen. Ik heb de franchiseondernemer van de filialen gesproken, ze zijn allemaal erg aangeslagen’’, vertelt Marianne Kemps van Domino's Nederland. ,,Alle vestigingen zijn dinsdag tijdens de uitvaart gesloten zodat het personeel afscheid kan nemen en om de familie steun te betuigen.’’

De 26-jarige Mike werd in de nacht van vrijdag op zaterdag door een 18-jarige plaatsgenoot aangereden op de kruising van de Kayersdijk met de Haringvliet. Voorafgaand daaraan zou er bij het tankstation een stuk verderop ruzie zijn ontstaan tussen beide Apeldoorners. De 18-jarige bestuurder werd in eerste instantie door de politie aangehouden op verdenking van het veroorzaken van een aanrijding, maar dat werd later verzwaard naar poging tot doodslag. De rechter- commissaris verlengde dinsdag het voorarrest van de 18-jarige verdachte met veertien dagen. 

Op de plek van de aanrijding liggen bossen bloemen, kaarsen en knuffels ter nagedachtenis aan Mike. 

  1. Einde tijdperk bij Alterno: geldgebrek verdrijft Apeldoornse volleyclub uit eredivisie
    PREMIUM

    Einde tijdperk bij Alterno: geldgebrek verdrijft Apeldoorn­se volleyclub uit eredivisie

    Het wordt sportief gezien een stap terug, gedwongen door een gebrek aan financiële middelen. De volleybalsters van Dros Alterno vechten in de degradatiepoule van de eredivisie nog voor lijfsbehoud, maar de vereniging zelf houdt stiekem een beetje rekening met een niveau lager. Misschien wordt er in Apeldoorn wel op gehoopt. ,,We kunnen volgend jaar geen eredivisiewaardig team formeren”, geeft voorzitter Henk Wijnsma toe.