Copy Service Eclipse in Apeldoorn moest net als alle andere winkels eerst de deuren sluiten, maar mocht even later toch open blijven. De gemeente vindt de zaak van eigenaresse Angela Delorma namelijk essentieel.
Volledig scherm
PREMIUM
Copy Service Eclipse in Apeldoorn moest net als alle andere winkels eerst de deuren sluiten, maar mocht even later toch open blijven. De gemeente vindt de zaak van eigenaresse Angela Delorma namelijk essentieel. © Maarten Sprangh

Alle winkels dicht? Niet in Apeldoorn, daar is de copyshop essentieel

Wat als je thuis geen printer of scanner hebt? Dan ga je naar de copyshop. Maar die winkels zitten dicht. In de meeste steden dan, want in Apeldoorn vinden ze copyshops essentieel. ,,Zo kan ik het leasebedrag van mijn printers iedere maand nog net betalen.” 

 1. Apeldoornse zwerf- en risicojongeren maken indruk op Ruth Jacott met cover ‘Leun op Mij‘: ‘Dit is geweldig‘
  PREMIUM
  Video

  Apeldoorn­se zwerf- en risicojon­ge­ren maken indruk op Ruth Jacott met cover ‘Leun op Mij‘: ‘Dit is geweldig‘

  Als je zelfs de oorspronkelijke zangeres van het nummer ‘Leun op Mij‘ omver blaast, dan heb je het goed gedaan. Apetrots is een groep zwerf-en risicojongeren uit Apeldoorn die het liedje covert voor een theatervoorstelling. Ruth Jacott uit in een videoboodschap haar bewondering voor de uitvoering. ,,Het is geweldig hoe ver jullie al gekomen zijn.”
 1. Samenvatting | Heracles Almelo - PEC Zwolle
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | Heracles Almelo - PEC Zwolle

  7 maart
 2. Aanbod bij afvalbrengpunt Enschede-Zuid blijft maar groeien
  Play

  Aanbod bij afvalbreng­punt Enschede-Zuid blijft maar groeien